Η εταιρεία

Η VOY JEWELLERY είναι μια ελληνική εταιρία κοσμημάτων από Χρυσό 18 Καρατίων (750) και Διαμάντια, η οποία διαθέτει δικά της εργαστήρια κατασκευής και εισάγει τα διαμάντια από την Αμβέρσα.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της Χονδρικής Πώλησης Κοσμήματος εδώ και 30 χρόνια, εφοδιάζοντας με τα προϊόντα της κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα. Από το 2011 επεκτάθηκε και στον κλάδο της Λιανικής Πώλησης και διαθέτει δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα&Προσωπικό Showroom στην οδό Ερμού αρ.36.

Ο κύριος όγκος των εμπορευμάτων συνίσταται σε Μονόπτερα, Σταυρούς, Βέρες, Μενταγιόν και Σκουλαρίκια κατασκευασμένα αποκλειστικά από Χρυσό 18 Καρατίων και Διαμάντια.

Με δεδομένο ότι η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται σε εξειδικευμένα εργαστήρια της εταιρίας από έμπειρους τεχνίτες, καθώς και η εισαγωγή των πρώτων υλών για την κατασκευή των κοσμημάτων γίνεται απευθείας από την εταιρία, οι τιμές των προϊόντων αγγίζουν σχεδόν εκείνες της Χονδρικής.
Έτσι, σεβόμενη απόλυτα τον κανόνα ‘valueformoney’είναι σε θέση να προσφέρει κοσμήματα υψηλών προδιαγραφών και πολυτελούς κατασκευής σε ασυναγώνιστες τιμές (ενδεικτικά περίπου 70-80% οικονομικότερες σε σχέση με την τιμή του ίδιου προϊόντος σε ένα κοινό κοσμηματοπωλείο).
Επωνυμία εταιρείας: ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
Α.Φ.Μ.: 133180493
ΔΟΥ: ΣΤ' ΑΘΗΝΩΝ

Όλα τα κοσμήματα

Αποστέλλονται και με αντικαταβολή

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

×

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

σε όλη την Ελλάδα

Ασφαλείς πληρωμές

×

Ασφαλείς πληρωμές

μέσω Paypal και Viva Payments

Κατάθεση στην Τράπεζα

×

Κατάθεση στην Τράπεζα

για παραγγελίες χωρίς πιστωτική

×
×
×
×